159ste themadag van de NBV: Organische stof in de bodem

U kunt zich aanmelden voor de 159ste themadag van de NBV op vrijdag 24 november 2017. De dag heeft als thema "Organische stof in de Bodem" .

De dag zal plaatsvinden op de campus van Wageningen Universiteit (gebouw 100, Lumen 1 en 2; Droevendaalsesteeg 3A in Wageningen). Meer informatie over het programma vindt u hier. Deze themadag kost 10 euro voor leden van de NBV of het Veengenootschap, 5 euro voor student-leden en 15 euro voor niet-leden. De kosten worden rond de datum van de themadag via een eenmalige incasso ge´nd. Besluit u tijdens de themadag lid te worden van onze vereniging? Dan mag u gratis deelnemen aan de themadag als soort van welkomstgeschenk. De kosten voor lidmaatschap bedragen 17,50 per jaar, maar voor studenten slechts 10 euro per jaar.

Het aantal plaatsen voor deze themadag is beperkt tot 80. Toekenning vindt plaats in volgorde van aanmelding. Controleer na het versturen van dit formulier of uw aanmelding gelukt is (klik hier). Staat uw naam niet in de lijst, stuur dan een mail naar chantal.hendriks@wur.nl. U krijgt in de week voor de themadag nog een bevestiging per e-mail.

Voornaam:


Achternaam:


E-mail adres:


IBAN rekeningnummer (verplicht):


Klik hier als u lid bent van de NBV:


Klik hier als u student bent:


Indien u geen lid bent, maar wel lid wilt worden klik dan hier:


Klik hier als u niet met ons meeluncht:


Heeft u allergieen waar we rekening mee moeten houden of bent u vegetarisch?:


Klik hier als u na na afloop gezellig blijft borrelen:


Opmerkingen:
Mocht aanmelden via de site niet lukken, mailt u dan even uw gegevens door.

[ terug naar de NBV website ]