160ste themadag van de NBV: Bodem, energie en koolstof

U kunt zich nu aanmelden voor de voorjaarsthemadag over "Bodem, energie en koolstof". De themadag zal plaatsvinden op vrijdag 29 juni 2018 in het Nederlands Watermuseum te Arnhem. De ontvangst en borrel zijn in Grand Café Aan de Beek (Zijpendaalseweg 26, Arnhem). Vanuit daar lopen we naar het Nederlands Watermuseum. Het museum beschikt over 20 parkeerplaatsen en de locatie is ook goed te bereizen met het OV.

Tijdens deze themadag zal de rol van de bodem bij verduurzaming centraal staan. We lezen het dagelijks in de media: in de komende jaren zal manier waarop wij energie opwekken drastisch gaan veranderen. Primaire aanleiding hiervoor is klimaatverandering, veroorzaakt door steeds hogere concentraties CO2 in de atmosfeer. De uitstoot van CO2, die vooral optreedt door het gebruik van fossiele brandstoffen om aan energie te komen, zal drastisch naar beneden moeten. Het beperken van de CO2-uitstoot kan op verschillende manieren plaats vinden. In de ochtend zullen onze sprekers focussen op bodemenergie en in de middag zullen de sprekers zich focussen op koolstofvastlegging. Ook wordt er een gegidste wandeling door het Sonsbeekpark georganiseerd en krijgt u de tijd om het Nederlands Watermuseum te bekijken. Kortom een diverse en veelbelovende dag die u niet wilt missen!

De kosten voor deze themadag zijn 20 euro voor NBV-leden, 10 euro voor student-leden en 50 euro voor niet-leden. Dit zal via een eenmalig automatische incasso van uw rekening afgeschreven worden. Vul a.u.b. de bankgegevens correct in. Als u problemen heeft met het aanmelden of wilt u zich afmelden, mailt u dan even onze secretaris/penningmeester (bodemkundigevereniging@gmail.com). Voor de lijst met deelnemers, klik dan hier.   

Voornaam:


Achternaam:


E-mail adres:


IBAN rekeningnummer (verplicht):


Klik hier als u lid bent van de NBV:


Klik hier als u student bent:


Indien u geen lid bent, maar wel lid wilt worden klik dan hier:


Klik hier als u niet met ons meeluncht:


Heeft u allergieen waar we rekening mee moeten houden of bent u vegetarisch?:


Klik hier als u na na afloop gezellig blijft borrelen:


Opmerkingen:
De themadag zal alleen doorgaan als er ten minste 25 aanmeldingen zijn. 

 

[ terug naar de NBV website ]